.
×

Tag Archives: LDK Gjermani

Nëndega e LDK-së për NRW-Gjermani organizon Akademi për Presidentin Rugova

Lajmrohen gjithë të interesuarit se Nëndega e LDK-së për NRW-Gjermani organizon AKADEMI  Përkujtimore  për  Presidentin Historik  Dr.Ibrahim Rugova.   Akademinë e organizojmë në adresen:Friedrich-Ebert str.200,   42549 Verbert , me fillim n’ora 18.   Në këtë Akademido shfaqet  nëpërmjet Prjektorit një dokumentar për Presidentin Historik dhe nje intrvistë e dhënë pas luftes nga ai.   Do ftohen edhe përfaqsues nga LDK-në Kosovë dhe Mergatë,si dhe musafirë tjerë.   Ndjehemi mirë nëse nderoni këtë Akademi me pjesëmarrjen tuaj.   Të interesuarit për ndonjë pikë artistike të kontaktojnë përfaqsuesit në meset…