.
×

KULTURË

Gona Gashi: Akti

Vullkani i buzëve s’le vend pa stërpikur me llavë trupin e shtangur epshor, puthjet s’kanê kufi as gjeografi sa posht e lart bëhen mê të zjarrt. Padiktueshëm këmbët postohen dhe…