Vrasja e 7-vjeçares, Rama paralajmëron: Do ngrihet një Njësi Speciale Policore me emrin “Jonada”

Kryeministri Edi Rama tha se vitin e ardhshëm do të jetë gati njësia speciale që do të quhet “Jonada”, emri i vogëlushes që u vra në Potam nga efektivi i policisë.

Agjencisë së Mbikëqyrjes Policore dhe Inspektoriatit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit Rama u shpreh se do të ketë monitorime nga ajri dhe deti me qëllim garantimin e sigurisë për pushuesit.

“I kam kërkuar ministrit të krijojmë një njësi speciale policore që do e quajmë “Jonada” dhe vitin e ardhshëm të jetë aktive në monitorimin e plazheve nga uji dhe ajri dhe me dron për të garantuar sigurinë e plotë për pushuesve.

Pa ju rënë në qafë për inerci të gjithë atyre që vizitojnë Shqipërinë përmes ujërave territorialë dhe nuk kanë arsye të shohin polic më sy përsa kohë nuk kërcënojnë asgjë”, tha Rama.

 

ngjashme