[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Vdes profesori i njohur kosovar 

Profesori i ekonomisë, Arben Dermaku ka vdekur sot. Për vdekjen e tij kanë njoftuar familjarët dhe kolegët e Derkamut.

Dermaku ishte profesor në Universitetin e Prishtinës dhe kishte qenë rektor i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan.

Për shkak të pandemisë, familjarët njoftojnë se ceremonia e varrimit të tij do të bëhet vetëm me pjesëmarrjen e familjarëve.