Tre mënyra të thjeshta për të larguar dhimbjen e kokës më shpejt

laçet nuk janë e vetmja zgjidhje për të përballuar dhimbjen e kokës.Nëse dhimbja nuk është shumë e fortë, por e lehtë, atëherë ka mënyra për të reduktuar dhe për ta bërë atë të largohet më shpejt.

Uji

Një dehidrim shumë i lehtë mund të shkaktojë dhimbje koke. Pini një gotë të plotë me ujë dhe simptomat e lehta mund të zhduken menjëherë.

Koha jashtë

Nëse keni një shtrëngim në të dy tempujt, atëherë kjo mund të tregojë se jeni të stresuar. Bëni një pushim, merrni 5 frymë thellë, merrni frymë përmes hundës dhe nxirrni përmes gojës.

Asnjë celular

Nëse kur lundroni në internet ose dërgoni mesazhe me celularin tuaj, e shikoni ekranin shumë afër, atëherë kjo shkakton shumë lodhje të syve dhe mund t’ju shkaktojë dhimbje koke./Botapress.info./

ngjashme