Tallje të shumta me Abazoviqin për “programin hapësinor”

Nuk i ka as njëzet e katër orë që kur Kryeministri në mandatin teknik i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, lajmëroi për programin hapësinor që Mali i Zi planifikon të nis në pesë javët e ardhshme.

Talljet megjithatë nuk kanë ndaluar nga qytetarët malazias ku atë e kanë ilustruar me lloj-lloj memesh, ku edhe kanë portretizuar për një Louis Armstrong.

Natyrisht, kjo performancë vetëbesimi, dhe ndërthurja e konceptit të programit hapësinor dhe Malit të Zi, bëri që njerëzit të nisnin një garë se kush do të tallej më shumë me këtë kombinim.

 

ngjashme