Shoferi i një veture tejkalon në vijë të plotë në rrugën Pejë – Prishtinë, rrezikon trafikun (VIDEO)

 

 

Çdo ditë raportohet për aksidente të shumta në komunikacion dhe në të shumtën e rasteve shkaktohen si pasojë e pakujdesisë së shoferëve gjatë vozitjes dhe shkeljes së rregullave, sidomos tejkalimeve të rrezikshme.

Sinjalizues të Gazetës Sinjali kanë dërguar pamje nga një rast që ka ndodhur në rrugën Pejë – Prishtinë, ku një veturë tejkalon në vijë të plotë, duke rrezikuar kështu veten dhe pjesëmarrësit e tjerë në trafik.

Në pamjet e mëposhtme shihet se targat e veturës që shkel rregullat janë 01 – 222 – UG.

ngjashme