[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Moti për sot ! 

Në Kosovë të hënën, moti do të jetë kryesisht me re, ndonjëherë me reshje të ulëta, kurse në malet e larta me borë të pakët.

Do të fryjë një erë deri mesatare.

Temperatura më e ulët do e sillet ngs minus një deri në katër, kurse ajo me e larta e ditës do të jetë nga gjashtë deri 12 gradë. Shtypja e ajrit mund të ndikojë tek pacientët kronikë, si te njerëzit me probleme të zemrës dhe astmatikë.

Reagimet meteoropatike janë të mundshme në formën e problemeve të gjumit dhe dhimbjeve të kokës.