“Luiz Ejlli fitues i BBVA 2”, shkruhej në trofeun që Olta e fshehu

Sot në oborrin e “BBVA 2”, është hedhur një trofe, i cili u zhduk nga Olta. Ishte ajo e cila e pa dhe e fshehu për ta quar në dhomën e rrëfimit.

Trofeu dyshohej se ishte për Luizin. Një faqe e menaxhuar nga fansat e Luizit, kanë publikuar trofeun.Trofeu ishte pikërisht i dedikuar për Luizin, dhe shkruhej se ai do të jetë fituesi i “BBVA 2”.

“Luiz Ejlli fitues i BBVA 2”, shkruhej në trofe.

 

ngjashme