“Je dinak”, Stresi ngrihet në këmbë dhe përplaset me Artanin

Një debat i nxehtë ka ndodhur prime-n e sotëm në shtëpinë e mes Artanit dhe Stresit. Ata kanë drejtuar akuzua kundër njëri – tjetrit.

Artani tha se e ka analizuar Stresin tash e një muaj dhe sipas tij Stresi është dinak dhe se ka humbë çdo debat me femrat në BBV.

Nga kjo u ofendua shumë Stresi.

Ai ia ktheu Artanit se është ‘i pabesë’.

“Je i pabesë. Është realitet”, tha Stresi.

ngjashme