Futbolli në zi: Shuhet ish-presidenti i klubit legjendar

Willi Otto Hoffman, i njohur si “Willi Shampanja”, ka humbur jetën në moshën 92-vjeçare.Ai a qenë pjesë e Bayern Munich në disa pozicione dhe për 6 vite, 1979-1985 ishte president i klubit.

Hoffman u bë pjesë e Bayern që në vitin 1958, pasi la futbollin për shkak dëmtimi.Deri në vitin 2002 ai ka qenë pjesë e bavarezëve, si anëtar i bordit administrativ.

 

ngjashme