Autostrada në Kaliforni u nda në gjysmë nga përmbytjet (VIDEO)

Mijëra udhëtarë dhe shoferë kamionësh të nisur për në Arizona u desh të ktheheshin prapa, pasi përmbytjet e ndanë në gjysmë autodtradën në Interstate 10 pranë kufirit Arizona-Kaliforni.

Përmbytjet u shkaktuan nga shirat sezonale.

 

ngjashme