Andi i hoqi prangat nga Mbresa dhe shkoi e puthi Gresën

Banorët po vazhdojnë të qëndrojnë dyshe të lidhur dyshe në pranga. Andi është i lidhur me banoret e re, Mbresën.

Por, në një moment, Andi i ka hequr prangat dhe ka shkuar për ta puthur Gresën.

LEXO EDHE KETE

Stresi flet për situatën që e shkelmoi derën kur deshi të largohet nga BBVK

Pamje:

 

ngjashme