.
×

Tag Archives: shqiperi

Tërmet në Shqipëri

  Të tjera lëkundje tërmeti janë regjistruar ditën e sotme në Shqipëri. Sipas të dhënave nga Instituti i Gjeoshkencave, Energjise, Ujit dhe Mjedisit, lëkundjet e ditës së sotme janë regjistruar në…