.
×

Miratohet buxhetiProjektligji për buxhetin e Kosovës për vitin 2015, ka arritur të kaloj pas shumë orëve diskutimi që është bërë sot në Kuvendin e Kosovës.

Prezent kanë qenë 92 deputetë, ndërsa për kanë votuar 69, kundër 20 dhe 3 abstenim.