.
×

LAJME

Arrestohen dhjetë persona, planifikohej vrasja e politikanëve

———————————————————————————————— ———————————————————————————————— Dhjetë persona janë arrestuar në Francë, nën dyshimin për planifikim të vrasjes së politikanëve. Policia antiterroriste arrestoi të dyshuarit e moshës ndërmjet 17 dhe 25-vjeç, në kuadër të…