Situata në veri: A kanë ushqime dhe veshmbathje policët në Jarinje e Bërnjak?

Situata e sigurisë në veri të vendit edhe sot vazhdon të jetë e njëjtë që nga vendosja e barrikadave nga grupet kriminale, po ashtu edhe dy pikat kufitare Jarinje dhe Bërnjak vazhdojnë të jenë të mbyllura tanimë për arsye të njohura, pasi që grupet kriminale po pengojnë lirinë e lëvizjes së qytetarëve dhe qarkullimit të … Vazhdoni me leximin e Situata në veri: A kanë ushqime dhe veshmbathje policët në Jarinje e Bërnjak?