“Policëve në veri po u përfundojnë rezervat ushqimore”

Pjesëtarët e Policisë së Kosovës po vazhdojnë patrullimin e tyre nëpër zonat me popullatë të përzier në veri të Mitrovicës, duke iu ofruar siguri dhe rend. Ndërsa që tash e dy ditë disa rrugë mbesin të bllokuara për shkak të barrikadave që kanë ngritur banorët serb në këtë pjesë. Kryetarja e Komisionit për Siguri në … Vazhdoni me leximin e “Policëve në veri po u përfundojnë rezervat ushqimore”