Përgatitën shitjen e tokës në vlerë rreth 1 milion euro, arrestohet edhe personi i tretë

Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit në Prizren, ka arrestuar sot personin me inicialet S.K., si pjesë e hetimeve mbi pretendimet për shitjen e rreth 10 hektarëve tokë në vlerë rreth një milion euro në Suharekë. LEXO EDHE KETE Dyshohet për të shtëna me armë pas një aksidenti te rruga ‘B’, pamje … Vazhdoni me leximin e Përgatitën shitjen e tokës në vlerë rreth 1 milion euro, arrestohet edhe personi i tretë