“Më keq se bombat e Asadit” – Tërmeti, një tjetër goditje për Sirinë martire

Pas luftës, tërmeti i djeshëm ishte një tjetër goditje e madhe për Sirinë, aty ku një rrip i gjatë rrënojash, i ndërprerë nga kodra dhe fusha të kultivuara, shtrihet në të gjithë zonën veriperëndimore të vendit, atë më afër kufirit me Turqinë. Këtu, ku goditi dhunshëm një nga tërmetet më shkatërrues në histori, kampet e … Vazhdoni me leximin e “Më keq se bombat e Asadit” – Tërmeti, një tjetër goditje për Sirinë martire