Këta zyrtarë të lartë do ta kenë pagën e njëjtë me Ligjin e ri për pagat

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka thënë se me projektligjin për Pagat në Sektorin Publik, do të adresohet dallimi i madh mes pagës së lartë dhe të ulët. Sipas tij, kjo nismë ligjore synon reformimin e administratës publike, për çka u zotua se ky është prioritet i qeverisë. LEXO EDHE KETE E fundit: … Vazhdoni me leximin e Këta zyrtarë të lartë do ta kenë pagën e njëjtë me Ligjin e ri për pagat