Kërcënime, protesta në Prishtinë e Berlin, statusa në Facebook: Qysh po e kundërshton VV-ja “Zajednicën”?

Lëvizja Vetëvendosje vazhdon të flet për rrezikun që i kanoset nga Zajednica, termi me të cilin partia më e madhe në pushtet i referohet Asociacionit të komunave me shumicë serbe. Ndonëse Albin Kurti, kryetar i VV-së e kryministër, e ka pranuar Asociacionin me gjashtê kushte, disa aktivistë dhe politikanë nga radhët e partisë në pushtet, … Vazhdoni me leximin e Kërcënime, protesta në Prishtinë e Berlin, statusa në Facebook: Qysh po e kundërshton VV-ja “Zajednicën”?