“Kan kujtu që let asht mja marr dikuj thmin”, shkruan Halili në letrën e tij para vetvrasjes

Sokol Halili para se të vetëvritej e ka lënë një letër.Në të thotë se vrasjen e ka bërë me vetëdije, shkruan Gazeta Botapress.info “…E kam pa që përnime e paska pas punën e thmis dhe pse më shtini në polici dhe pse me shtini në gjykata unë gjat gjith kohës e kom lut most a … Vazhdoni me leximin e “Kan kujtu që let asht mja marr dikuj thmin”, shkruan Halili në letrën e tij para vetvrasjes