“Kan kujtu që let asht mja marr dikuj thmin”, shkruan Halili në letrën e tij para vetvrasjes

Sokol Halili para se të vetëvritej e ka lënë një letër.Në të thotë se vrasjen e ka bërë me vetëdije, shkruan Gazeta Botapress.info

“…E kam pa që përnime e paska pas punën e thmis dhe pse më shtini në polici dhe pse me shtini në gjykata unë gjat gjith kohës e kom lut most a lajnë fminë jetim jam kam qu dajt e vet per me afru punë ja kom qu dhadrrin e vet për me afru punë veq kan kujtu që let ashtu mja marr dikuj thmin”, shkruhet në letrën e tij. (Letra është e paedituar)

LEXO EDHE KETE

Kjo është letra që Sokol Halili ia kishte lënë babait të tij

 

ngjashme