Gazetarja e BBC-së s’mund të ndalë lotët kur raporton për vdekjen e tre fëmijëve që ranë në liqenin e ngrirë në Angli

Gazetarja e BBC-së, Joanna Gosling është prekur teksa po raportonte për vdekjen tragjike të tre fëmijëve të rinj që ranë në liqenin e ngrirë në Angli. Ajo u emocionua shumë dhe s’arriti t’i ndalë lotët. Tre viktimat të moshës 8,10 dhe 11-vjeç, humbën jetën pasi ranë në liqenin e ngrirë në Solihull të Anglisë, derisa … Vazhdoni me leximin e Gazetarja e BBC-së s’mund të ndalë lotët kur raporton për vdekjen e tre fëmijëve që ranë në liqenin e ngrirë në Angli