Emrat që dihen: Kush po merr pjesë në tubimin për ‘Zajednicën’ në Dragodan?

Ambasada e ShBA-ve në Prishtinë po e organizon një takim në lidhje me Asociacionin e Komunave me Shumicë Serbe të martën e 31 janarit. Por, kush do të marrë pjesë në këtë tubim? Tubim do të mbahet në objektin e Ambasadës së ShBA-ve në lagjen Arbëria (ish-Dragodan) dhe duket të jetë realizim i premtimit/kërcënimit të … Vazhdoni me leximin e Emrat që dihen: Kush po merr pjesë në tubimin për ‘Zajednicën’ në Dragodan?