Detaje nga tragjedia në Podujevë: Autobusi me të cilin u aksidentua vetura ishte ndalur në rrugë për shkak të një defekti

Shemsedin dhe Mervete Sopaj kishin marrë rrugën nga Sllovenia për t’i kaluar pushimet në Kosovë. Por një aksident i rëndë në të cilin u përfshinë ua ndali në gjysmë planet për të takuar familjarët e për t’u çmallur me vendlindjen e tyre. Vetura me të cilën po udhëtonin bashkë me dy fëmijët e tyre E.S. … Vazhdoni me leximin e Detaje nga tragjedia në Podujevë: Autobusi me të cilin u aksidentua vetura ishte ndalur në rrugë për shkak të një defekti