Berat Buzhala: Disa lakenj dhe budallenj nuk mund ta ridefinojnë lirinë e mediave

Ose përse ndaj gazetarëve, te partia në pushtet, më te egrit janë njerëz si Luan Dalipi, Armend Muja, Dimal Basha, Mimoza Kusari, Haki Abazi? Rezistenca e gazetarëve ndaj këtij pushteti është tepër e rëndësishme. Është edhe personale. Është në interesin tonë profesional që t’i dëshmojmë këtij regjimi se e kishte krejtësisht gabim kur mendonte se … Vazhdoni me leximin e Berat Buzhala: Disa lakenj dhe budallenj nuk mund ta ridefinojnë lirinë e mediave