A po shkon drejt fundit lufta në Ukrainë? Paralajmëron shefi i NATO-s dhe jep mesazhin e fortë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka thënë se kundërsulmi i Ukrainës kundër trupave ruse ka qenë shumë efektiv, por paralajmëroi se vendet duhet të përgatiten për një kohë të gjatë, pasi kjo nuk sinjalizon fillimin e fundit të luftës. “Është sigurisht jashtëzakonisht inkurajuese të shohësh se forcat e armatosura ukrainase kanë qenë në … Vazhdoni me leximin e A po shkon drejt fundit lufta në Ukrainë? Paralajmëron shefi i NATO-s dhe jep mesazhin e fortë