[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ziadin Sela transferohet në Spitalin e Tetovës 

Burimet e Telegrafit në Spitalin e Tetovës dhe në LR-PDSH thonë se kryetari i LR-PDSH-se, Ziadin Sela është lëshuar nga spitali i Shkupit, dhe i njejti do të përkujdeset nga stafi i spitalit të Tetovës, shkruan Telegrafi Maqedoni.

 

Nga spitali i Tetovës dhe nga LR-PDSH-ja thonë se ai është më mirë dhe përkujdesja mjekësore do të vazhdojë në Tetovë.

 

Përndryshe, Sela u lëndua nga protestuesit e dhunshëm që sulmuan deputetët e shumicës së re parlamentare pas votimit të Talat Xhaferit si kryetar i Kuvendit.