Zhvillimet kryesore të ditës së 12-të të luftës në Ukrainë

Më poshtë mund të informoheni për zhvillimet kyçe të ditës së 12-të të luftës Bombardimet ruse janë duke pamundësuar evakuimin e civilëve nga qytetet e rrethuara, ka thënë Ukraina. Sulmet është thënë se po vazhdojnë pavarësisht një propozimi të Rusisë për të krijuar korridore të sigurta për dalje nga Kievi, Mariupoli, Sumoj dhe Harkivi. Ukraina … Vazhdoni me leximin e Zhvillimet kryesore të ditës së 12-të të luftës në Ukrainë