[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Zgjedhjet në SHBA, nuk gjenden mashtrime në ArizonaNë katër qarqet më të mëdha të Arizonës të cilat përbëjnë 86 për-qind të të gjitha votave për president në shtet, auditorët nuk kanë gjetur ndonjë provë të mashtrimit sistematik të votave.

Arizona aktualisht mbanë diferencën më të ngushtë midis republikanit Donald Trump dhe demokratit Joe Biden, shkruan CNN.

Biden është përpara me 11,537 vota ose vetëm 0.34% më shumë në 3.3 milion vota të hedhura.

Kujtojmë se tani kanë mbetur më pak se 25,000 për t’u numëruar.