[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ymer Ymeri: Këta janë tre llapjanët që ma vranë vëllanëYmer Ymeri, vëllai i mësuesit të vrarë, Hakiut, nga Vojniku i Skenderajt ka thënë në Zona B të Klan Kosovës se i ka zbuluar vrasësit e vëllait të tij.

“Vrasësit e vëllait tim janë Naim Kadriu, Agron Sylejmani dhe Avni Feta, llapjanë”, ka thënë Ymeri, njofton Klan Kosova.

“Jam i bindur që këta të tre janë vrasësit. Policia e UNMIK-ut mi kanë pru me emër e mbiemër e po ashtu edhe policia jonë”.

“Por, kush i solli në Drenicë me na vra?”, ka pyetur Ymeri. “Mua më intereson se kush i solli ta vrasin vëllanë tim”.

Ymeri ka thënë se është afër ta marrë vesh edhe porositësin për vrasjen e vëllait të tij.

“Jemi në rrugë të mbarë, vetëm një hap na ndan me gjet atë se kush i sjelli ata me ma vra vëllanë”.