Vjen një tjetër reagim nga NATO-ja

Zëdhënësja e NATO-s, Oana Lungescu, ka thënë se aleanca veri-atlantike i merr shumë seriozisht ngjarjet në veri të Kosovës, transmeton Botapress.info Sipas saj, KFOR-i po merr të gjitha masat e nevojshme për të siguruar një mjedis të sigurt dhe të sigurt dhe lirinë e lëvizjes për të gjitha komunitetet në Kosovë, “siç autorizohet me Rezolutën … Vazhdoni me leximin e Vjen një tjetër reagim nga NATO-ja