Vjen lajmi i keq nga Specialja për dënimin e Jakup Krasniqit

Gjykata Speciale në Hagë ia ka vazhduar paraburgimin ish-kreut të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jakup Kransiqit. Gjyqtari i procedurës paraprake Nicollas Guillou ka marrë këtë vendim me arsyetimin se ekziston rreziku që të ikë dhe pengojë procedurat ose të kryejë krime të tjera. “Ekziston një rreziku që Jakup Krasniqi të arratiset dhe të pengojë progresin … Vazhdoni me leximin e Vjen lajmi i keq nga Specialja për dënimin e Jakup Krasniqit