[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Video e rrallë, nëna lind fëmijën me katër këmbë e dy penisëNjë nënë e re në Indi ka sjell në jetë një fëmijë që e ka cilësuar si ‘dhuratë nga Zoti’.

Por ajo që ka cuditur mjekët dhe mbarë opinionin është se fëmija ka lindur me katër këmbë dhe dy penisë.

Ky është një rast mjaft i rrallë, ndonëse i vetmi.

Ja se ku mund ta shihni:

https://www.youtube.com/watch?v=TEkhis2Yot8