[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Video e rrallë kur NATO bombardonte SerbinëKa kaluar shumë kohë që nga bombardimet e NATO-s mbi caqet serbë në Kosovë dhe Serbi

Dëgjojeni edicionin e lajmeve të Radio Televizionit Shqiptar duke raportuar për ngjarjet e asaj kohe.//

https://www.youtube.com/watch?v=kWyV2MrrMDo