VIDEO: Avionët luftarakë të NATO-s mbi Shkup

Me rastin e stërvitjes “Swift Respose 22” mbi Shkup kanë fluturuar avionët luftarakë të NATO-s. Qytetarët e Shkupit patën mundësinë për të parë fluturimin do të e avionëve të ekipit A-10 Thunderbolt II dhe F-16.

Ndryshe, në Shkup sot mbahet dita e hapur për ekspozimin e avionëve që është pjesë e stërvitjes “Swift Respose 22” e cila për momentin është në vijim në poligonin e armatës “Krivollak”./Botapress.info/

ngjashme