Victoria e Big Brother: I kam falur 5 vaktet e namazit

Edon Shileku që mbrëmë hyri në Big Brother VIP Kosova si “Drag Queen”, ka thënë sot gjatë bashkëbisedimit me banorët e tjerë të famshëm, se i ka falur 5 vaktet e namazit për dy vjet.

Ai ndër të tjera thotë se nëna e tij është fetare dhe i falë 5 vakte.

LEXO EDHE KETE

Getinjo flet për besimin në Zot: Pa asnjë shtyllë yjet mbahen në ajër

“Duke e parë atë. Mendoj që feja është shumë e rëndësishme për këtë botë”, ka thënë ndër të tjera aktori Shileku.

Ndiqni më poshtë videon e plotë.

ngjashme