[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Veton Surroi tregon: Ja kush e krijoi dhe e solli në këtë ditë Linda MorinënVeton Surroi ka reaguar lidhur me talljet që po bëhen me Linda Morinën në Shqipëri.

Në një publikim në rrjetin social Facebook, Surroi ka shkruar se Linda Morina mund të jetë versioni më eksplicit i nivelit të një pjesë të rëndësishme të elitës politike (kulturore e mediale) të identifikuar me “Klanin Pronto”.

Lexoni të plotë reagimin e tij:

Linda Morina mund të jetë versioni më eksplicit i nivelit të një pjesë të rëndësishme të elitës politike (kulturore e mediale) të identifikuar me “Klanin Pronto”. Përse shtrembëruaka imazhin e Kosovës paraqitja e saj mediale, po atë imazh që krijoi me aq sukses “Klani Pronto”? Gutum breshka?