Vendim i minutave të fundit, NATO përfshihet në luftë? Ja çfarë po ndodh

Mediat amerikane raportojnë se Polonia pritet t’i japë Ukrainës avionët e saj Mig dhe Sukhoi, të cilat përdorën lehtësisht nga pilotët ukrainas. NBC thekson se ka një tentativë të amerikanëve për të bindur polakët që t’i transferojnë Ukrainës avionët e tyre të prodhimit lindor, të cilët më pas do të zëvendësohen me avionë të prodhimit … Vazhdoni me leximin e Vendim i minutave të fundit, NATO përfshihet në luftë? Ja çfarë po ndodh