Vendet që sot dhe nesër do të mbesin pa rrymë nga 5 e deri në 8 orë

KEDS ka njoftuar për ndërprerje të energjisë elektrike në disa rajone të vendit për sot dhe nesër.Në disa zona do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike deri në pesë orë gjatë ditës së sotme, e nesër në një pjesë të Gjakovës edhe deir në 8 orë. KEDS thotë se kjo po bëhet për arsye të … Vazhdoni me leximin e Vendet që sot dhe nesër do të mbesin pa rrymë nga 5 e deri në 8 orë