Vendet që s’do të kenë rrymë sot, ky është orari i ndërprerjeve

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë ka njoftuar se sot do të ketë ndërprerje të rrymës, shkaku i disa punimeve për siguri të sistemit energjetik. Prizren Punime të domosdoshme për siguri të sistemit 1. Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet: Dalja 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 11:00-12:00 dhe nga … Vazhdoni me leximin e Vendet që s’do të kenë rrymë sot, ky është orari i ndërprerjeve