Vëllai i aktivistit të vrarë të LDK-së: Këta janë personat që pushkatuan vëllain tim

Imer Imeri, ka dhënë disa detaje për vrasjen e aktivistit të LDK-së dhe vëllait të tij, Haki Imeri, i cili ishte vrarë më 2 nëntor të vitit 1999, në rrethana të pasqaruara. Ai tregoi se paraprakisht, Imeri atë ditë ishte arrestuar prej tre personave, të cilët sipas tij, ishin të gjithë me tesha të zeza që … Vazhdoni me leximin e Vëllai i aktivistit të vrarë të LDK-së: Këta janë personat që pushkatuan vëllain tim