Vela publikon fakte: Serbia po e shkel marrëveshjen e Brukselit

Këshilltari i presidentes, Blerim Vela, ka thënë se Serbia po shkel përsëri Marrëveshjen e Brukselit të dakorduar në mes të Kosovës dhe Serbisë.   E ashtuquajtura “Zyra për Kosovë” në Serbi po hap gjashtë zyra të reja për të rinjtë në territorin e Republikës së Kosovës. Për këtë kanë shkruar edhe mediat serbe, ndërsa kjo … Vazhdoni me leximin e Vela publikon fakte: Serbia po e shkel marrëveshjen e Brukselit