Vazhdon nepotizmi në Gjilan – Punësohet familjarja e deputetes së Vetëvendosjes

    Punësimet familjare e ato partiake nuk po ndalen në komunat ku udhëheqë Lëvizja Vetëvendosje. Së fundmi, në konkursin për edukatore në Gjilan një vend iu bë edhe kunatës së deputetes së pushtetit, Arijeta Rexhepi. Drejtoria e Arsimit në Gjilan shpalli konkurs me 3 korrik 2023 për vendet e punës “edukatore” dhe “edukatore mbështetëse“. … Vazhdoni me leximin e Vazhdon nepotizmi në Gjilan – Punësohet familjarja e deputetes së Vetëvendosjes