Vazhdojnë çudirat në Katar – Maroku kalon në epërsi kundër Belgjikës

Maroku ka kaluar në epërsi ndaj Belgjikës kur kanë mbetur edhe 16 minuta lojë deri në fund. Sabiri ka shënuar në minutën e 74-të për rezultatin 1:0 dhe Maroku tash është shumë afër fitores së madhe ndaj një kombëtareje favorite si është Belgjika.

ngjashme