[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Vanesa Ymeri, shkondranja zeshkane që me bukurinë e saj po “ndez flakë” InstagraminE bukur, seksi dhe mjaftë e ndjekur. kjo ështe bukuroshja zeshkane qe duket si zjarrë teksa e ndjekur në faqen e sajë popullore në instagram.

Quhet Vanesa Ymeri dhe mësojmë se vajza është nga Shkodra dhe fotot e saja komentohen dhe pëlqehen mjaftë në rrjetin social duke berë të duket si një zjarrë dhe një prej shqiptareve më të bukura në Shqipëri.

Nuk e dime ende se vajza do të nisë ndonje karrierë apo të futet në Art, apo thjesht do të mbetet një ndër më të bukurat , të jetë nje ikonë Shqiptare.