Ushtria amerikane e KFOR-it me numër të shtuar në Veri, kjo është gjendja atje

Gjëndja në veri të Mitrovicës aktualisht është e qetë dhe stabile. Ndonëse ka prezencë të shtuar të KFOR-it në atë zonë, por situate raportohet të jetë e qetë.

LEXO EDHE KETE

Nis takimi Kurti-Vuçiq, Borell thotë se ka ardhur koha drejt normalizimit të plotë

Ushtria amerikane e KFOR-it dhe Policia e Kosovës janë pozicionuar atje dhe po mbajnë sitautën e qetë. Forcat e KFOR-it, kryesisht amerikanë janë shfaqur me një numër të shtuar gjatë ditës së sotme, raporton gazetarja e Klan Kosovës./Botapress.info/

ngjashme