[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ushtarët rus tregojnë forcën (Foto)Forcat ushtarake ruse i kanë thyer shishe xhami në kokë dhe copa druri në trupat e njëri-tjetrit duke dhuruar një spektakël të forcës fizike në Filipine.

Forcat e Marinës ruse ka në treguar aftësitë e tyre në qitje, luftime me thikë dhe aftësitë në artet marciale për publikun filipinas në parkun qendror të Manillës si një shenjë “vizitës miqësore”.

Gjatë spektaklit të ofruar, ata kanë thyer edhe tulla të vendosur në stomakun e shokëve të tyre.